ALL 4 MEAT va ofera o gama larga de utilaje in industria alimentara si o serie de servicii pentru a asigura performanta tehnica a afacerii dumneavoastra.

ALL 4 MEAT este o companie tanara, infiintata in anul 2013. Ne dorim sa raspundem personalizat nevoilor clientilor nostri.

Alaturi de partenerul german, Martini Handelsagentur e.K., va punem la dispozitie utilaje noi ale brandurilor de top din industria alimentara si piese de schimb pentru buna functionare a acestora.

Sectorul second hand va ofera posibilitatea de a achizitiona echipamente perfect reconditionate si cu garantie. De asemenea, puteti vinde utilajele care nu mai corespund activitatii dumneavoastra.

Serviciile ALL 4 MEAT se adapteaza in functie de disponibilitatea si resursele dumneavoastra. Apelati la reparatii pentru interventii urgente si localizate. Realizam reconditionari capitale pentru utilaje in industria alimentara atunci cand va doriti performante actuale pentru echipamentele demodate.

Cel mai nou segment, constructiile de instalatii, se adreseaza celor care-si doresc extinderea activitatii si a productiei.

Partener

Certificari