Linie portionare carne tocata si mici cu 4 configuratii adaptate cerintelor tale. Modelul de masina de tocat se alege in functie de capacitatea de productie dorita.
Calitatea carnii tocate este influentata de materia prima folosita, prelucrarea tehnologica si conditiile de pastrare. Carnea animalelor tinere prezinta o fibra musculara mai fina si un continut proteic ridicat. Procesarea corecta asigura o incarcatura microbiana minima si durata de pastrare a prospetimii. Tocarea se poate face in mai multe etape. Se trece carnea prin masina de tocat o data sau de mai multe ori. Prima procesare se face cu un cutit special. Rezulta bucati mai mari. Tocarile ulterioare se realizeaza cu site mai fine.
Randamentul este imbunatatit si de setul de site si cutite. Exista riscul de presare si incalzire excesiva a tocaturii. Piesele trebuie sa fie bine ascutite, pentru a reteza cat mai usor bucatile de carne.
Cum stii daca ti se potriveste sistemul KOLBE?
In masura in care cauti:
- Un sistem de portionare simplu
- O solutie economica
- Portionarea carnii tocate cu ajutorul unui senzor optic
- Un utilaj cu mentenanta minima
Portionatorul KOLBE PM150
Se conecteaza usor la masina de tocat. Este potrivit pentru pregatirea carnii tocate pentru ambalare si vanzare. Procesul de plasare pe hartie cerata este complet automat si nu necesita interventia operatorului. Portiile se pot seta intre 200-800 g. Este dotat cu banda transportoare. Este posibila conectarea la un sistem de benzi.
Configuratii linie portionare carne tocata si mici
Uite 3 solutii – portionare carne tocata si mici
Linia de carne tocata si mici KOLBE impreuna cu accesoriile potrivite ofera urmatoarele tipuri de prezentare.
Spune-ne despre proiectul tau!