Description

Description

Pasaj dezinfectare maini si curatare talpi cu bariera BONNER

Respecta cu usurinta standardele de igiena impuse in industria alimentara. Designul asigura ca fiecare persoana trece printr-o curatare completa a talpilor si dezinfectare a mainilor inainte de intrarea in fabrica. Asigura igiena personalului din productie.

Pasajul include:

  • Unitate de dezinfectarea maini: se realizeaza prin pulverizarea mainilor cu lichid dezinfectant. Actionata cu un senzor optic.
  • Turnicheti: permite trecerea prin echipament numai dupa ce se efectueaza o dezinfectie adecvata a mainilor.
  • Modul de spalare a talpilor: cu doua perii orizontale cu actionare automata si injectare de agent de spalare cu apa.

Constructie robusta din material durabil inox AISI;

Date tehnice:

Intrare apa: ½”
Ieșire apa: DN 50
Presiunea apei: min 3 bar
Conexiune electrica: 400 V/50Hz