Description

Description

Eficienta si calitate fara compromisuri

Masina de spalat navete tip pasaj
Design ergonomic: Igienizarea si intretinerea utilajului se realizeaza usor prin partile laterale. Masina este echipata cu placi demontabile.
Rezistenta si durabilitate: Sunt utilizate materiale de inalta calitate, inox AISI 304.
Dimensiuni navete: 600x400x150-300 mm
! nu poate indeparta etichetele termice
Transportul navetelor in interiorul masinii se realizeaza printr-un lant de otel.
Operatorul furnizeaza navetele contaminate in zona de incarcare si descarca navetele curate dupa finalizarea procesului. In mod standard, umperea rezervorului cu solutia de curatare se realizeaza manual.
Optional se poate echipa masina cu un dozator de solutie de spalare si un sistem de incarcare – receptie a navetelor de pe aceeasi parte a masinii. Este recomandata montarea unei hote de aspiratie cu sau fara ventilator, un filtru tambur, umplere si reumplere automata a rezervorului pentru a eficientiza procesul.

Mod de functionare masina de spalat navete:

I) Spalarea

In prima etapa navetele sunt pulverizate cu solutie de curatare incalzita pana la 50-55 ° C in sectiunea de curatare. Un regulator termic controleaza atingerea temperaturii setate. Solutia este pastrata in rezervorul masinii. Solutia de curatare este distribuita uniform pe navete printr-un sistem de duze cu directie reglabila. O pompa rotativa din inox asigura presiunea optima.

II) Clatirea

Urmatoarea etapa incepe cand spalarea de baza se termina. Navetele sunt clatite cu apa calda curata 50-60°С de catre un colector cu duze. Pentru sterilizare recomandam setarea temperaturii la 80-85 °С. Apa calda la aprox. 40-60°С este furnizata de conductele clientului. Apa de clatire intra in rezervor pentru curatarea principala si reimprospateaza solutia de curatare. In acest timp murdaria este condusa prin scurgerea a rezervorului.

Cum alegi programul pentru spalare? 

Pentru contaminarea cu grasimi si proteine, trebuie selectata o temperatura de 40°C pana la 65°C.

Pentru contaminarea cu mai multe proteine ​​si mai putine grasimi, trebuie selectata o temperatura de 35°C pana la 45°C.

Date tehnice:
Intrare de apa: ¾ “, 4-6 bar – umple rezervorul
½ “, 4-6 bar – apa clatire
Iesire de apa: 1 ½ “
Conexiune electrica: 400V / 50Hz
Incalzire: electrica sau abur 
Conexiune abur: ½”, 3 bar, 130°C
Consum de abur: 80 ÷ 100 kg/h
Racord aer comprimat: ¼”, 4…6 bar (incalzire cu abur)