Description
Gama de camere MAUTING este proiectata pentru procesul tehnologic al produselor fermentate neprocesate termic. Acest sistem asigura un flux optim, viteza, directie si circulatia aerului. Avand o distributie uniforma a temperaturii si umiditatii in zona camerei, MAUTING garanteaza un produs final uniform si de inalta calitate.
Acest tip de camere este potrivit pentru produsele fermentate cu cultura initiala, de exemplu salamuri, carnati, sunca si carne afumata.
MAUTING KMD – Camera de maturare este proiectata pentru a doua faza de fermentare a produselor neprocesate termic sau uscarea produselor prelucrate termic.
Tehnologia include o unitate centrala de tartare a aerului cu un sistem de conducte de admisie cu jeturi pentru intrarea si evacuarea aerului, un sistem de schimbare a clapelor de aer circulator si reglarea aerului circulator cu utilizarea aerului proaspat. Toate aceste caracteristici asigura o circulatie optima si uniforma a aerului.
Intervalul de temperatura operational standard pentru KMD este de 15-22oC la umiditatea reglementata in intervalul 65-90%. Puterea de dezumidificare a echipamentului este de aprox. 1-1,5% / 24 h in functie de tipul de produs, membrana si tehnologia de productie aferente temperaturii de 15 ° C si umiditatii relative de 70%.