Description
Gama de camere de maturare cu afumare este construita pentru procesul tehnologic al produselor fermentate neprocesate termic. Acest echipament asigura un debit optim, viteza, directie si schimb de aer circulat. MAUTING garanteaza o distributie uniforma a temperaturii si umiditatii în zona camerei, ceea ce duce la un produs final uniform si de înalta calitate.
Acest tip de camere este potrivit pentru salamuri, carnati, sunca si carne afumata, pentru produse fermentate cu cultura initiala în general.
Camerele de maturare cu afumare MAUTING KMZ sunt concepute pentru prima faza de fermentare a produselor din carne neprocesate termic.
Acest sistem are o temperatura operativa de cca. 18-30oC la umiditate reglata în intervalul 65-95%. Puterea de dezumidificare standard a echipamentului este de pana la 3% / 24h la temperatura de 18oC si umiditatea relativa de 75%. Exista doua optiuni pentru generarea fumului: prin rumegus de lemn sau prin frictiune.