camera uscare intensiva salam
Noutati

Camera uscare intensiva salam

Camera uscare intensiva salam (sau maturare) realizata de firma noastra este destinata obtinerii unor produse uscate de tipul „salam demisec”, „salam de vara uscat”.  Clientul nostru si-a dorit o instalatie pentru productia de preparate din carne uscate la costuri avantajoase.

Instalatia, realizata dupa nevoile clientului, asigura controlul temperaturii si umiditatii relative a aerului, pentru o pierdere lenta si controlata a umiditatii produsului. Cheia succesului in productia mezelurilor uscate de calitate este timpul si uniformitatea uscarii. In functie de tipul produsului final, acest proces poate sa dureze de la 3 la 10 zile. Din acest motiv monitorizarea conditiilor impuse pentru modificarile de ordin chimic, biochimic si microbiologic al carnii sunt esentiale. Un alt aspect pe care noi il consideram important este circulatia optima a aerului si stabilirea vitezei de circulaie in camera.

ALL4MEAT confectioneaza camera uscare intensiva salam ( sau maturare) care sa raspunda cerintelor clientilor. In acest sens urmarim personalizarea fiecarei instalatii in functie de:

  • tipul de produs
  • cantitatea sarjei dorite
  • agentul de incalzire (electric / apa calda / abur)
  • durata proceselor